• Почетна
  • Услуги
  • Обуки
  • Производи
  • Референци
  • За нас
  • Контакт

Производите кои КОСМО Иновативен Центар ги нуди се дизајнирани и произведени со перформанси кои ги задоволуваат најпребирливите потрошувачки локални и интернационални пазари.

Генерално, нашите производи се поделени во неколку категории кои меѓусебно се надополнуваат во поддршката на малите и средни претпријатија во рамки на подобрувањето на процесите на маркетингот и продажбата, како и нивното надворешно-трговско работење.


издаваштвоприрачници и брошури за обуки и семинари како редовна поддршка на едукативните активности на КОСМО...
повеќе за издаваштвото

 

e-businessвоведување на e-business методите и прифаќањето на
e-предизвикот
како конкретна помош на малите и средни претпријатија од страна на КОСМО
...
повеќе за e-business-от

промоција и рекламирање
промотивно-рекламни активности преку КОСМО
...
повеќе за промоцијата и рекламирањето

 

COSMO trade centarподдршка на извозната и увозната трговија на македонските
мали и средни претпријатија
од страна на КОСМО
...
повеќе за COSMO trade center

 


Ние се грижиме употребените материјали да имаат највисок квалитет и да задоволуваат највисоки стандарди, со што производите кои ги нудиме се одликуваат со континуиран квалитет при долготрајна употреба, дури и во тешки услови на аплицирање.

english

издаваштво
издаваштво

e-business
e-business

промоција и рекламирање
промоција и рекламирање

COSMO trade centar
 

 
COSMO trade centar

почетна      услуги      обуки      производи      референци      работа      за нас      контакт

 © 2003 КОСМО Иновативен Центар. Сите права задржани.